Massage ervaringen en reviews - Massage LC-Style Deventer (2024)

Echte reviews van echte klanten.

Lees de ervaringen en beoordelingen van onze klanten. Bekijk ook de waarderingen op Google.

Een massage hoort bij mij onder het kopje "goed voor jezelf zorgen". En hoe fijn is het dan dat ik Lynda heb leren kennen. Een deskundige vrouw! Altijd vrolijk en integer. Zij voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Het is een superfijne ervaring. Heerlijk ontspannen. Na de massage kan ik heerlijk nagenieten. En kijk ik weer uit naar de volgende!

Sylvia

Een massage bij Lynda is echt een cadeau voor jezelf. Ze is een zeer kundige masseuse!

Vesta

Na een stressvolle periode zaten mijn nek en schouders behoorlijk vast. Dus heb ik gekozen voor Lynda Diepenhorst voor een massage. De ontvangst was erg fijn en de behandeling was super. Een erg fijne massage tafel, waar je heerlijk op ligt. Ik ga nog weer voor een vervolg, omdat ik voel dat het me goed doet. Marijke Keizer

Marijke Keizer

Heerlijk. De sfeer was meteen erg relaxed toen ik binnen kwam en de hele setting met de muziek, verlichting en temperatuur ook perfect. Een hele persoonlijke beleving. Ik had gekozen voor de Lomi Lomi massage en kreeg regelmatig kippenvel tijdens de behandeling en ik voelde dat de knopen los gemaakt werden. Na de tijd viel ik bijna in slaap. Daarnaast is Lynda een hele leuke en deskundige vrouw met een passie voor haar vak! Voor herhaling vatbaar.

Marina

Voor mij was het de 1 e keer dat ik gemasseerd ben. Ik heb wat last van stress en daardoor gespannen spieren in mijn rug. Ook als ik ontspannen denk te zijn.
Ik heb een heel ontspannen sfeer ervaren en de massage heeft mij meer opgeleverd dan dat ik had verwacht. Het was een heel ontspannen ervaring. Zelfs dagen na de behandeling merkte ik dat er meer relaxed bijloop.
Lynda heeft mij goed aangevoeld en is heel laagdrempelig in de afgang.

Kees Dane

Een heel ontspannen ervaring. Hartelijke ontvangst en schoon. Er wordt rekening gehouden met eventuele blessures.

Joyce

Een heerlijke ontspannen massage, Lynda is top!!

Wibo

Op 08-02-2023 voor het eerst een ontspanningsmassage gehad bij Lynda.
Leuk en informeel intakegesprek als start. Lynda is lekker relaxed en down to earth. Je voelt je al snel “thuis” bij haar op de massagetafel. Ik heb ervoor gekozen om lekker te kletsen tijdens de massage. Gesprek was geweldig. Dan de massage in 1 woord: HEMELS!!! . Ze is ontzettend vakkundig en “leest” het lichaam erg goed. Ook was er ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Lees: bijvoorbeeld extra aandacht voor de rug etc.
Kortom: een massage bij Lynda is een echte aanrader en zou eigenlijk verplicht moeten zijn voor iedereen 😁

Youri

Wat is er zo fijn aan massage bij Lynda? Dat is simpel. De hele klantreis is van a tot z perfect. Het begint bij het maken van een afspraak op de website. Je vult zelf dag en tijdstip in. Zo geregeld. De ontvangst is hartelijk. De massageruimte is sfeervol en schoon. De massagetafel is breed en ligt comfortabel. De lomi lomi massage is heel goed en ontspannend. Met lange vloeiende bewegingen waarbij ook de onderarmen worden gebruikt wordt er continue contact gehouden met het lichaam. Voor mij is de massage precies goed. Niet te hard of te zacht. Daarnaast is Lynda gewoon een fijn mens. Ze voelt heel goed aan hoe je in je vel zit. Na de massage is er ruim de tijd om met een glaasje water en een praatje weer even terug in het hier en nu te komen. En dat is nodig, want je bent echt ff van de wereld door de complete ontspanning van de massage. Na een massage kan ik er altijd weer tegenaan!

Robert

Echt een heerlijke, stevige en echt ontspannende massage. Heerlijk rustig muziek op de achtergrond en een uur lang heerlijk ontspannen.
Lynda is heel vrolijk en gezellige dame met sterke handen:)
Zeker een aanrader!

Agne

Zoals altijd weer een heerlijke massage gehad. Het was weer hard nodig (schouder, nek, benen). Het zat weer behoorlijk vast. In een ontspannen sfeer zijn al de betreffende spieren los gemasseerd en vertrok ik weer als herboren. Dank je wel Lynda!

Charles

Regelmatig kom ik hier langs voor een massage. Deze ervaar ik als ontspannend, rustgevend maar ook met de nodige losmaking van vastzittende knelpunten.

Thera

Heerlijke rustgevende en ontspannende massage. Lynda zet een prettige sfeer neer, je voelt je welkom, ze is professioneel, heeft aandacht, houdt rekening met evt lichamelijke klachten. Niet alleen een weldaad voor mijn eerst stramme spieren maar voor mijn welzijn in het algemeen. Voor herhaling vatbaar dus!

Roos

Super ontspannende massage. Ik kom er elke keer weer een stuk relaxter uit dan hoe ik erin ga. Verder is Lynda altijd vriendelijk en is de prijs erg netjes. Ik kan het zeker aanbevelen.

Ferry Olthuis

Een massage bij Lynda is een cadeautje voor jezelf! Lynda is een goede masseuse die jou op je gemak laat voelen en goed aanvoelt waar de spanning in je lichaam zit. Ik ga regelmatig naar Lynda voor een massage en voel me elke keer heerlijk ontspannen en opgewekt na de massage.

Remco

Dank je wel Lynda voor een héerlijke ontspannen massage.De tafel met gaten voor borst en gezicht gaven mij extra ontspanning. En dan nog die fijne muziek op de achtergrond. Het was echt een uur lang genieten Bovendien vind ik jou ook nog eens een super lief mens. Voelde me meteen op m'n gemak. Ik kom graag weer eens terug

Helen

Ik ben via een zoekopdracht op Google bij Lynda terecht gekomen. Na een lange behoorlijk stressvolle periode gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was. Mijn spieren stonden inmiddels onder hoogspanning en het was echt tijd aandacht te geven aan mijn klachten. Ik heb dan ook een massage geboekt bij Lynda en dat was een zeer welkome en verrassend goede ervaring. Lynda geeft je gelijk bij binnenkomst al echt het gevoel welkom te zijn, neemt de tijd voor de intake en is daarnaast heel professioneel in haar werk. De massage wordt geheel afgestemd op jou, op wat je lichaam nodig heeft. Het was echt geweldig! Daarnaast beschikt ze over de perfecte ambiance, haar praktijkruimte laat niets te wensen over. Ik kom zeker terug!

Brigitte

Een zalige massage gehad van Lynda. Ik was heerlijk ontspannen na afloop. Lynda speelde goed in op wat ik nodig had. Een bijzonder aardige en lieve vrouw. Grote dank. Ik kom zeker nog eens terug.

Pauline

Tussen mijn werk en mijn gezin heb ik best een druk leven. Als ik dan even echt wil ontspannen en wil opladen dan maak ik een afspraak bij Lynda voor een ontspanningsmassage. Dit begint altijd bij het binnenkomen Je word dan hartelijk ontvangen dit gecombineerd met de sfeer voel je je eigen meteen op je gemak. De massage zelf is ook altijd super, Lynda weet precies de knopen en draden te vinden en masseert ze vakkundig weg. Na de massage ga ik volledig opgeladen en ontspannen weg.

marinus maatman

Lynda is een gevoelsmens. Dat merk je al bij binnenkomst. Een gemoedelijke sfeer, professionele ambiance en een prettig thuisgekomen. Op de tafel lig je heerlijk warm en de muziek is prima afgestemd op het ontspannen zijn. Geen enkel massage is het zelfde maar altijd heel relaxed, zeker niet plichtmatig of een riedeltje afdraaien. Na de massage even tijd en ruimte voor een gezellig gesprek Ik kom er graag en voel me heerlijk relaxed na een massage van Lynda.

Marc Souman

Ik was voor de eerste keer best zenuwachtig maar dat was niet nodig. Heb een hele goede ervaring gehad en ga zeker nog een keer terug!

Esme kliemesch

Ik heb fysiek een zwaar beroep en heb de spieren dan ook vaak vast zitten 1 bezoek aan Lynda en ik voel me weer als herboren, super ontspannend en professioneel een echte aanrader.

Ronald

De eerste dat ik kwam wordt je zo warm ontvangen dat je je direct thuis voelt en ontspannen bent de massage is heerlijk ik kom dan ook graag terug super

Herman

zeer hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg over haar manier van masseren. Daarna op de tafel, vanaf moment een tot het einde genieten. Daarna nog gezellig nagekletst. Ruim 2,5 uur binnen geweest voor 1,5 uur massage.Een aanrader 👍 🌻

Peter

De massage was super! Lynda is erg professioneel en geeft massage's als geen ander. Echt een aanrader dus.

Marc Abbink

Ik wilde even heerlijk ontspannen. De massage was geweldig. Ik had geen last meer van mijn spieren en mijn hoofdpijn.

Erwin

Had best wel wat spierspanning , maar het was een zeer aangename massage .Vond Lynda ook een hele prettige dame ze deed het perfect was na afloop ook heel relaxt .

Jannie kuijper

Mijn spieren waren veel minder gespannen na een massage van 1 1/2 uur. Comfortabele ruimte, ontspannen sfeer en een professionele benadering. Aanrader.

Remco Vermeulen

meteen bij binnenkomst de eerste keer een ontzettend fijn en welkom gevoel bij Lynda,een hele vrolijke spontane vrouw die ook gauw doorheeft hoe je je voelt, heb echt een super heerlijke ontspanningsmassage van anderhalf uur gehad, voordat ik het wist was die tijd al voorbij helaas, zo relaxed voelde ik me. ik ben hier zo ontzettend "ZENN" weer weggegaan de eerste keer, ( en daarop volgende keren) voor mij geen andere meer !! tot gauw

Michel Wichink Kruit

Ik ga 1 keer per maand en voel me na de massage weer als nieuw! Lynda is een lieve en professionele vrouw waar je meteen op je gemak bij voelt .

Kim

De massage was zeer goed en vakkundig en superrr ontspannend in een fijne huiselijke sfeer, kortom een echte aanrader en voor herhaling vatbaar. Grt Roberto

Roberto Steenbergen

Ik heb er ernorm van genoten. Omdat er veel spanning in mij zat, was ik na de massage heel ontspannen en ik voelde me rustig. De sfeer was heel fijn.

Martha Vonk

Fantastisch mens! Zeer welkom ontvangen. Wat een fijne behandeling heb ik gekregen. Ik voelde mij na heel veel stres in mijn leven eindelijk weer voor zo ver ik dat kan ontspannen. Ik ga zeer zeker heel snel weer een vervolg afspraak maken, zodat ik relaxt van mijn vakantie kan genieten. 😃

D.Draaisma

Afspraak maken voor een massage

Maak direct online een afspraak voor één van onze heerlijke relax massages en betaal op de locatie.
Wil je vandaag nog een massage? Bel ons dan even of er nog een plekje beschikbaar is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-51810251.

Massage ervaringen en reviews - Massage LC-Style Deventer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6161

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.