Coen Vermeeren in de Andere Krant over chemtrails en weermanipulatie (2024)

van

vanresultaten weergegeven

Lisette OrgelistEindstrijd tussen Licht en DuisternisBereid je in dit laatste deel voor op een reis vol spanning en emotie in een wereld waar de grens tussen licht en duisternis op scherp staat.€30.99ArmageddonSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Lisette OrgelistEindstrijd tussen Licht en DuisternisBereid je in dit laatste deel voor op een reis vol spanning en emotie in een wereld waar de grens tussen licht en duisternis op scherp staat.€25.99ArmageddonSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Piet SmoldersAstronaut op AardeIn zijn eenenveertigste en rijk geïllustreerde boek deelt Piet Smolders talloze anekdotes en wetenswaardigheden uit zijn rijke aardse astronautenverleden.€30.99Avonturen van een ruimtevaartjournalistNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Piet SmoldersAstronaut op AardeIn zijn eenenveertigste en rijk geïllustreerde boek deelt Piet Smolders talloze anekdotes en wetenswaardigheden uit zijn rijke aardse astronautenverleden.€25.99Avonturen van een ruimtevaartjournalistNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Hanneke BoumaHet mysterie SalomoSalomo kan al jong het Christusbewustzijn in zich ontwaken. Wat als we een potentie hebben die ons vrij kan maken? Geïnspireerd door het Grote Leven zelf? Wat dan?€26.99Een TrancereisSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Coen VermeerenVerduisterende PraktijkenVliegtuigbouwkundig ingenieur Coen Vermeeren bestudeerde dit complexe onderwerp ruim 20 jaar en deelt met ons welke bewijzen er zijn voor chemtrails en waarom het niet gaat om de zoveelste complottheorie.€24.99De actualiteit van grootschalige geoengineering met chemtrailsNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Maria AngelaSterrenmensen‘Sterrenmensen’ is voor iedereen die wil ‘luisteren’ naar de verborgen wijsheden in de gedichten, om zo te ontdekken wie je in werkelijkheid bent.€25.99BevrijdingSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Maria AngelaDe Materiecode KraaksterIn dit fascinerende kunstboek 'De Materiecode Kraakster' onthult Mariëtte Nijsten, alias Maria Angela, met haar werken een unieke reis door tijd en creativiteit.€49.99KunstboekSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Kitty TerpstraDe innerlijke vijand ontwapendAan de hand van voorbeelden uit mijn eigen leven laat ik je zien hoe je jezelf kunt bevrijden. Daar heb je je verbinding met de Bron voor nodig, met de goddelijke liefde in jezelf.€30.99Een spirituele weg naar bevrijding van zelfsabotageSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Kitty TerpstraDe innerlijke vijand ontwapendAan de hand van voorbeelden uit mijn eigen leven laat ik je zien hoe je jezelf kunt bevrijden. Daar heb je je verbinding met de Bron voor nodig, met de goddelijke liefde in jezelf.€25.99Een spirituele weg naar bevrijding van zelfsabotageSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Erik van RuysbeekDe Dood en de DageraadGeschreven door de dichter en essayist Erik van Ruysbeek en beloond met de prestigieuze literaire prijs van Brussel, onthult het boek een tijdloze en diepgaande spirituele reis.€29.99Meditaties over leven en stervenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Erik van RuysbeekDe Dood en de DageraadGeschreven door de dichter en essayist Erik van Ruysbeek en beloond met de prestigieuze literaire prijs van Brussel, onthult het boek een tijdloze en diepgaande spirituele reis.€24.99Meditaties over leven en stervenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
David IckeHet AntwoordMiljarden mensen zoeken naar antwoorden op de ellende, conflicten, vooroordelen en onrechtvaardigheden in de wereld. David Icke onthult wat dat antwoord is in zijn toepasselijk genaamde boek, Het Antwoord.€39.99BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
David IckeHet AntwoordMiljarden mensen zoeken naar antwoorden op de ellende, conflicten, vooroordelen en onrechtvaardigheden in de wereld. David Icke onthult wat dat antwoord is in zijn toepasselijk genaamde boek, Het Antwoord.€34.99BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Bert JanssenHunting TeslaEen meeslepende, brein-prikkelende actiethriller die het avontuur volgt van Dr. Ir. Hans Nieuwdorp, onbedoeld verstrikt in een gevaarlijke queeste naar het mysterieuze geheim van Nikola Tesla's vrije energie.€29.99De jacht op Nikola Tesla's geheim van vrije energieNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Bert JanssenHunting TeslaEen meeslepende, brein-prikkelende actiethriller die het avontuur volgt van Dr. Ir. Hans Nieuwdorp, onbedoeld verstrikt in een gevaarlijke queeste naar het mysterieuze geheim van Nikola Tesla's vrije energie.€24.99De jacht op Nikola Tesla's geheim van vrije energieNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Dr. Annine van der MeerEmpower jezelf met VenuskrachtDoor te bewegen volgens de venushoudingen, activeer je een verdiept en geïntegreerd lichaamsbewustzijn. Een empowerment voor het vrouwelijke en mannelijke in iedereen! Open de weg naar een leven in balans.€28.99De dertien lichaamshoudingen uit de venuskunstPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Dr. Annine van der MeerEmpower jezelf met VenuskrachtDoor te bewegen volgens de venushoudingen, activeer je een verdiept en geïntegreerd lichaamsbewustzijn. Een empowerment voor het vrouwelijke en mannelijke in iedereen! Open de weg naar een leven in balans.€23.99De dertien lichaamshoudingen uit de venuskunstPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Marcel MessingDe grootste Omwenteling aller tijdenNa Covid-19 wil de machtselite een groot deel van de mensheid ‘opruimen’. Maar de mens beschikt over een ongelooflijke kracht vanuit het hart. Wat kunnen we doen in deze grootste omwenteling aller tijden?€31.99Oorlog tegen de zielSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingDe grootste Omwenteling aller tijdenNa Covid-19 wil de machtselite een groot deel van de mensheid ‘opruimen’. Maar de mens beschikt over een ongelooflijke kracht vanuit het hart. Wat kunnen we doen in deze grootste omwenteling aller tijden?€26.99Oorlog tegen de zielSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Hesther SelbeckSpeelpaardOngenadig eerlijk en vol humor vertelt Hesther over haar levensavonturen: haar intieme en zakelijke relaties, en het geven van lezingen op grote spirituele podia.€29.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Hesther SelbeckSpeelpaardOngenadig eerlijk en vol humor vertelt Hesther over haar levensavonturen: haar intieme en zakelijke relaties, en het geven van lezingen op grote spirituele podia.€24.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Dr. Annine van der MeerVenus ontraadseldVenuskunst is sacrale kunst en vormt een brug tussen twee werelden, de zichtbare en de onzichtbare. Venusfigurines symboliseren voormoeders. In de onzichtbare wereld leven zij door.€38.99Wereldwijde wegwijzer voor OermoederkunstSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Dr. Annine van der MeerVenus ontraadseldVenuskunst is sacrale kunst en vormt een brug tussen twee werelden, de zichtbare en de onzichtbare. Venusfigurines symboliseren voormoeders. In de onzichtbare wereld leven zij door.€33.99Wereldwijde wegwijzer voor OermoederkunstSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Luca JanssenIn een wereld vol leugensDe tijd is aangebroken om de échte machthebbers die verantwoordelijk zijn voor zoveel verdriet, pijn en angst te ontsluieren. Wie zijn ze en waar komen ze vandaan?€21.99Op weg naar (de) waarheidBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Coen VermeerenUFO-crashes en buitenaardse technologieKolonel Philip Corso, die in het dagboek zijn ontmoeting beschrijft met een buitenaards wezen, stond aan de frontlinie van dit mysterie. Het is de hoogste tijd om hem weer zelf aan het woord te laten.€17.99Het dagboek van kolonel Philip J. CorsoNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Coen VermeerenHet UFO-Disclosure ProjectHonderden UFO-getuigen werden in de jaren ‘90 verzameld onder de naam ‘Disclosure Project’ door Steven Greer. Onder de getuigen bevonden zich talloze goed getrainde waarnemers, waaronder Edgar Mitchell.€17.99Hoe een arts de wereld voorbereidde op buitenaards contactNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Bart UytterhaegenDe Belgische UFO-GolfEen van de meest indrukwekkende series UFO-waarnemingen van de afgelopen 100 jaar vond plaats boven België. Gedurende de jaren 1989-1991 zagen vele tienduizenden Belgen mysterieuze zwarte driehoeken in de lucht.€17.99Een hardnekkig UFO-dossier dat zich niet laat begraven!Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Ernest van NispenBalkon ConversatiesDit boek probeert Jou, de lezer, mee te nemen op een reis van zelfreflectie middels een gesprek tussen jou en de auteur zelf.€25.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Coen VermeerenHet Cometa rapportHet Franse COMETA-rapport over UFO’s en buitenaards leven kwam uit in 1999. Onder leiding van luchtmachtgeneraal Denis Letty onderzocht een Franse commissie het wereldwijde UFO-fenomeen.€17.99Een overtuigend Frans UFO-onderzoek uit 1999 waar niets mee is gedaanNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Jens PatteeuwEen wereld in transitieEen compleet verhaal dat nu de realiteit is voor de mensheid die haar eigen lot schrijft in een epos van kosmische proporties. Alle keuzes hangen samen: controle of vrijheid? Digitaal of organisch? Angst of liefde?€27.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Adriaan WeteringsHandboek Financiën Gemeenten en ProvinciesDe financiële functie is ondergeschikt aan de politiek-bestuurlijke doelstellingen en uitgangspunten die de gemeenten en provincies zich stellen. Deze zijn divers en soms tegenstrijdig.€39.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Maarten GhyselsBevrijding uit de MatrixIn deze visionaire trilogie belicht Maarten Ghysels de verborgen krachten die samen ‘de Matrix’ vormen, een piramidale structuur van macht en onmacht die alle facetten van ons leven domineren.€32.99Natuurlijke weg naar een vrij en verbonden levenBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Maarten GhyselsBevrijding uit de MatrixIn deze visionaire trilogie belicht Maarten Ghysels de verborgen krachten die samen ‘de Matrix’ vormen, een piramidale structuur van macht en onmacht die alle facetten van ons leven domineren.€27.99Natuurlijke weg naar een vrij en verbonden levenBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Ronald van AmelrooijDe CO2 MistDit boek biedt een toegankelijk overzicht van wetenschappelijke onderzoeken die het klimaat totaal anders belichten. Ook de energie uit wind en zon worden besproken en er worden betere alternatieven voorgesteld.€21.99Wat nooit gezegd wordt over CO2 en de opwarming van de AardeNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Lisette OrgelistAllianties van LichtHet Aardrijk staataan de vooravond van oorlog.Het Lichtrijk leidt in een snel temponieuwe lichtstrijders op.€29.99Boek 2SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Lisette OrgelistAllianties van LichtHet Aardrijk staataan de vooravond van oorlog.Het Lichtrijk leidt in een snel temponieuwe lichtstrijders op.€24.99Boek 2SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Magchiel C. MatthijsenDe tranen van Lady LibertyDoor de Nederlandse pers wordt ten aanzien van de Amerikaanse wereldpolitiek geen enkel kritisch onderzoek verricht. In de Verenigde Staten zelf is echter wel degelijk sprake van kritisch journalistiek onderzoek.€27.999/11 - de aanslagen en de antraxbrievenNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Elana FreelandChemtrails en HAARPHoe lang zijn we nog ‘vrij’? Volgens Freeland bevinden we ons in het laatste stadium van een duistere agenda. Tenzij we omhoog kijken en ons realiseren dat de Mensheid aan de rand van de afgrond staat.€31.99Wapens in de strijd om de volledige controle over de AardeNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Elana FreelandChemtrails en HAARPHoe lang zijn we nog ‘vrij’? Volgens Freeland bevinden we ons in het laatste stadium van een duistere agenda. Tenzij we omhoog kijken en ons realiseren dat de Mensheid aan de rand van de afgrond staat.€26.99Wapens in de strijd om de volledige controle over de AardeNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Bert WeteringeWindhandelIn de zomer van 2023 wordt duidelijk dat de windenergie industrie in zwaar weer verkeert. Is het niet de hoogste tijd om te erkennen dat windenergie in feite windhandel is?€21.99De impact van grootschalige energieopwekking met windturbinesNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Lisette OrgelistQueesten van LichtDe vrede in het Lichtrijk wordt plotseling ondermijnd door agressie vanuit de aangrenzende schemergebieden. Verschillende lichtstrijders worden op pad gestuurd naar gelijkgestemde culturen om hen te raadplegen.€29.99Boek 1SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Lisette OrgelistQueesten van LichtDe vrede in het Lichtrijk wordt plotseling ondermijnd door agressie vanuit de aangrenzende schemergebieden. Verschillende lichtstrijders worden op pad gestuurd naar gelijkgestemde culturen om hen te raadplegen.€24.99Boek 1SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Team Gulden RatioOntdekkingen en geheimen van het BucegigebergteDe vondst in Roemenië in 2002 van een ondergrondse hal met onvoorstelbare technologieën van 50.000 jaar oud, werd het begin van een ontdekkingstocht die nog niet is afgelopen.€17.99Over de 7-delige serie boeken van Radu CinamarNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
David IckeDe DroomIn De Droom gaat David Icke dieper het konijnenhol in dan ooit tevoren om fantastische onthullingen te beschrijven over de aard van onze werkelijkheid.€33.99De wonderbaarlijke onthulling van wie we zijn en waar we zijnBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
David IckeDe DroomIn De Droom gaat David Icke dieper het konijnenhol in dan ooit tevoren om fantastische onthullingen te beschrijven over de aard van onze werkelijkheid.€28.99De wonderbaarlijke onthulling van wie we zijn en waar we zijnBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Gé Hofsteen...Niets dan goeds?Tien jaar lang was Gé spreekster op uitvaarten. Haar meest memorabele ervaringen heeft ze opgetekend in deze bloemlezing. Alle verhalen zijn levensecht, herkenbaar, maar vooral verslavend om te lezen.€24.99UitvaartbelevenissenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Bernadette HendrickxIs oma nu voorgoed weg?Wat komen wij hier op aarde doen, en waarom is het zo belangrijk om naar onze innerlijke stem te luisteren? Met deze en nog vele andere vragen gaat Renie op zoek naar antwoorden wanneer haar oma sterft.€23.99RenieSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanArea 51Hoewel hij als geen ander wist wat de gevolgen konden zijn, besloot Stephen Chua zijn kennis met ons te delen. Kort daarna stierf hij. Hopelijk is zijn offer niet vergeefs geweest.€24.99Gesprekken met een insiderSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanArea 51Hoewel hij als geen ander wist wat de gevolgen konden zijn, besloot Stephen Chua zijn kennis met ons te delen. Kort daarna stierf hij. Hopelijk is zijn offer niet vergeefs geweest.€19.99Gesprekken met een insiderSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanDe ZaaiersAfgezant van buitenaardse beschavingen Elena Danaan neemt ons mee op een reis naar de Intergalactische Confederatie, tijdens een epische zoektocht naar de ware geschiedenis van de mensen van Terra.€34.99De terugkeer van de GodenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanDe ZaaiersAfgezant van buitenaardse beschavingen Elena Danaan neemt ons mee op een reis naar de Intergalactische Confederatie, tijdens een epische zoektocht naar de ware geschiedenis van de mensen van Terra.€29.99De terugkeer van de GodenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Maarten GhyselsOnze ToekomstEen inspirerend boekje met teksten en inzichten voor een hoopvolle toekomst. Fijngevoelig luisterend naar ons innerlijk kompas, zijn we vrij van elk uiterlijk gezag. Zo leven we allemaal samen.€12.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Igor EeckhautDe Droom van IgorTijdens een “droom” ziet Igor zichzelf door een grot in Engeland gaan in een bootje met een aap als gids. Later wordt hem daar een oeroude wetenschap onthuld die de Sleutel bevat tot Interdimensionale Communicatie.€28.99Een waargebeurd science fiction verhaalSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Igor EeckhautDe Droom van IgorTijdens een “droom” ziet Igor zichzelf door een grot in Engeland gaan in een bootje met een aap als gids. Later wordt hem daar een oeroude wetenschap onthuld die de Sleutel bevat tot Interdimensionale Communicatie.€23.99Een waargebeurd science fiction verhaalSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Suzanne WardHet Gouden Tijdperk van de AardeDit boek beschrijft enkele van de beschavingen die de Aarde en al zijn bewoners helpen te ascenderen naar de vierde - en later de vijfde dimensie - en de komende dynamische veranderingen in onze wereld.€24.99Het leven na de Grote VeranderingenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanWe zullen jullie nooit in de steek latenIn dit tweede boekbeschrijft Danaan haarcontacten metcommandant Val Thor en haarruimtereizenmet hemin dit zonnestelsel.Ookkrijgen webelangrijkeboodschappen van de Galactische Federatie van Werelden door.€30.99Ontmoetingen met Val Thor en reizen voorbij de AardeSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanWe zullen jullie nooit in de steek latenIn dit tweede boekbeschrijft Danaan haarcontacten metcommandant Val Thor en haarruimtereizenmet hemin dit zonnestelsel.Ookkrijgen webelangrijkeboodschappen van de Galactische Federatie van Werelden door.€25.99Ontmoetingen met Val Thor en reizen voorbij de AardeSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanGeschenk van de SterrenGeschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen.€30.99Buitenaardse contacten en gids voor Buitenaardse BeschavingenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elena DanaanGeschenk van de SterrenGeschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen.€25.99Buitenaardse contacten en gids voor Buitenaardse BeschavingenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Rupert SheldrakeWetenschap en de Spirituele PraktijkDe effecten van spirituele praktijken worden als nooit tevoren wetenschappelijk onderzocht. Intussen is overtuigend aangetoond dat religieuze en spirituele praktijken mensen veel gelukkiger en gezonder maken.€30.99Transformerende ervaringen en hun effect op ons lichaam, hersenen en gezondheidSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Rupert SheldrakeWetenschap en de Spirituele PraktijkDe effecten van spirituele praktijken worden als nooit tevoren wetenschappelijk onderzocht. Intussen is overtuigend aangetoond dat religieuze en spirituele praktijken mensen veel gelukkiger en gezonder maken.€25.99Transformerende ervaringen en hun effect op ons lichaam, hersenen en gezondheidSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Coen VermeerenTegengeluidIn dit document rekent de auteur af met de immorele en corrupte agenda van de universiteit. Hij waarschuwt ervoor dat er belangen gediend worden die lijnrecht ingaan tegen de menselijke natuur en ziel.€36.99Zijn onze universiteiten een gevaar geworden voor de samenleving?Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Coen VermeerenTegengeluidIn dit document rekent de auteur af met de immorele en corrupte agenda van de universiteit. Hij waarschuwt ervoor dat er belangen gediend worden die lijnrecht ingaan tegen de menselijke natuur en ziel.€29.99Zijn onze universiteiten een gevaar geworden voor de samenleving?Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Marcel MessingTussen tijd en tijdloosheidTussen Tijd en Tijdloosheid balanceert tussen vergetelheid en een zich-herinneren, tussen niet-weten en weten van het oorspronkelijk bestaan, tussen worden en zijn, tussen tweeheid en eenheid, tussen leven en dood.€27.99GedichtencyclusSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingTussen tijd en tijdloosheidTussen Tijd en Tijdloosheid balanceert tussen vergetelheid en een zich-herinneren, tussen niet-weten en weten van het oorspronkelijk bestaan, tussen worden en zijn, tussen tweeheid en eenheid, tussen leven en dood.€22.99GedichtencyclusSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Suzanne WardStemmen uit het UniversumDe energie die wij uitzenden trekt soortgelijke energie in het universum aan en stuurt meer van hetzelfde naar ons terug. Individueel creëren we dus letterlijk op ieder moment ons eigen leven.€24.99Jouw stem beïnvloedt het geheel, laat het een liefdevolle stem zijnSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Koen LogtensHet theater des levensWe staan aan het begin van een wereldwijde transitie waar bezieling opnieuw structuur gaat krijgen. Om daar te komen, worden we uitgenodigd om door onze trauma's heen te gaan en ons hart te openen.€27.99Wie ben je en waarom ben je hier?SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Elana FreelandGeoengineering en Transhumanisme De lucht die we inademen, de grond waarin we ons voedsel verbouwen, het water dat we drinken - alles is intussen in beslag genomen door biotech- en pharmabedrijven voor de beoogde Transhumane Mens 2.0.€49.99Hoe chemtrails, mobiele straling en nanotechnologie de mensheid volledig synthetiserenNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Elana FreelandGeoengineering en TranshumanismeDe lucht die we inademen, de grond waarin we ons voedsel verbouwen, het water dat we drinken - alles is intussen in beslag genomen door biotech- en pharmabedrijven voor de beoogde Transhumane Mens 2.0.€39.99Hoe chemtrails, mobiele straling en nanotechnologie de mensheid volledig synthetiserenNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Narada KushDe Ontdekking van het Spirituele Universum (luxe editie)In de Veda’s lezen we dat ieder van ons in de huidige tijd in slaap is, ten prooi gevallen aan onwetendheid. Het is de hoogste tijd dat we ontwaken en terugkeren naar een levensbevorderlijk en harmonieus bestaan.€35.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Narada KushDe Ontdekking van het Spirituele UniversumIn de Veda’s lezen we dat ieder van ons in de huidige tijd in slaap is, ten prooi gevallen aanonwetendheid. Het is de hoogste tijd dat we ontwaken en terugkeren naar een levensbevorderlijk en harmonieus bestaan.€29.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karsten van AsdonkEnergie in OvervloedEen nieuw tijdperk van ongekende mogelijkheden breekt aan, waarin ieder aspect van ons menselijk bestaan zal evolueren. Zijn wij er klaar voor om ons open te stellen voor een wereld van energie in overvloed?€19.99Introductie in Vrije EnergieNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Carolien LeusinkDe zin van natuurlijk sterven‘De zin van natuurlijk sterven’ beschrijft hoe we onze meningen over dit onderwerp vormen en welke invloed die hebben op hoe we sterven beleven. Inclusief een twintigtal stervensverhalen.€25.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Maria AngelaTransmutatieAl het door kunstenaars gemaakte werk is eigenlijk van iedereen. Het is namelijk sterrenstof, ingefluisterd door de bron van inspiratie...€25.99SterrenkrachtSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Jan de DoodDe toekomst over levenHoe bijzonder is het als de zakelijke werkelijkheid en de wereld van spiritualiteit elkaar raken? Hoe zij elkaar niet blijken uit te sluiten, maar integendeel zelfs bijzonder blijken aan te vullen en te versterken. €23.99Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Marcel MessingWorden wij wakker? (luxe editie)Steeds vaker worden we geconfronteerd met berichtgeving die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt. €31.99Over de verborgen krachten achter het wereldtoneelBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Rupert SheldrakeWaanbeelden van de Wetenschap (luxe editie)Waanbeelden van de Wetenschap (The Science Delusion) is het geloof dat de wetenschap de aard van de werkelijkheid al lang begrijpt€32.99De bevrijding van de onderzoekende geestNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Rupert SheldrakeWaanbeelden van de WetenschapWaanbeelden van de Wetenschap (The Science Delusion) is het geloof dat de wetenschap de aard van de werkelijkheid al lang begrijpt€26.99De bevrijding van de onderzoekende geestNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Patricia van den BergLeven in Harmonie met de Natuurlijke LevenswettenAls mens zijn wij nauw met alles om ons heen verbonden; reden waarom het belangrijk is om in harmoniete leven met de natuurlijke levenswetten.€25.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Ann DierickKwetsbaar SterkIn Kwetsbaar sterk vertellen vijftien mensen hun herstelverhaal. €25.99Vijftien verhalen over psychisch herstelPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Marianne van den DungenParzival en de Graal (luxe editie)De avonturen van Parzival worden door kunstenares en schrijfster Marianne van den Dungen uitgewerkt in vijfendertig prachtige tekeningen. "In dit boek is een troubadour van het hart aan het woord."€34.99Het pad van de zielSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Richard HoofsCafe NoirCafé Noir gaat over het lot en de vrije keuze, over hoop, liefde en bezieling. Het is een meeslepend verhaal dat ons eraan....€23.99Liefde, passie en een dramatische gebeurtenis verbond hen voor het levenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingVan Levensboom tot kruis (luxe editie)Aan de hand van onder andere canonieke, apocriefe, gnostische, alchemistische en kabbalistische teksten wordt het oerdrama van...€31.99Begintijd en eindtijdSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Rob van der WellDictocratieDe algemene overtuiging is dat we in een democratie leven. Maar is die overtuiging terecht? Wie het nieuws volgt,...€25.99De elite en de schijndemocratieBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
David IckeDe Val (luxe editie)Lees dit boek en de ‘wereld’ zal er nooit meer hetzelfde uitzien. De sluier van illusie zal worden weggetrokken en de onvoorstelbare waarheid die achter die sluier voor ons werd verborgen, zal je bevrijden.€33.99Wat het is, hoe het werkt en hoe we aan zijn illusies kunnen ontsnappenBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Iris Scheys20842084 is gebaseerd op George Orwells 1984. Het boek is opnieuw vertaald, volledig herwerkt en in een andere tijdsgeest geplaatst. Iris Scheys laat jou de afloop van het boek zelf kiezen.€23.99Een tijdreis van George Orwells 1984BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Marcel MessingWill We Wake up?Will We Wake Up? is about the hidden forces behind the world stage that are striving for a New World Order...€25.99The Hidden Powers Behind The World StageSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Yvonne AlefsDe Kracht van QigongDe kracht van Qigong biedt een geweldige eerste kennismaking voor wie nieuw is met Qigong, maar nieuwsgierig is naar Qigong.€25.99Meebewegen met het levenGezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Viviane DeweverLeef nu en GenietNa een pijnlijke scheiding was Viviane zichzelf en ook haar dromen kwijt. Om de pijn te verlichten, ging zij op zoek naar goede zelfhulpboeken die haar zouden kunnen troosten en helpen zichzelf weer terug te vinden.€22.99De eerste stap naar een gelukkiger levenPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Theo ClaassenHet Wezen van WaterWater is de meest bijzondere vloeistof die we kennen. Als bewoners van een waterplaneet bestaat ook ons lichaam voor het grootste deel uit water. Maar er is zoveel meer...€59.99Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Suzanne WardDageraad van het Nieuwe LichtWe leven in een tijd van maximale chaos, maar de dagen die voor ons liggen zijn het laatste hoofdstuk van geweld, haat, verdriet, vernietiging, tirannie en dood zoals wij het kennen op Aarde.€25.99Inzicht in deze turbulente tijdenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Suzanne WardVertel me over de HemelIn het tweede boek uit de serie van vijf vertelt Matthew uitgebreid en in heldere taal hoe zijn leven er in de Hemel – waarvan de werkelijke naam Nirvana is – uitziet. €24.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Sri MIn de leer bij een Meester in de Himalaya (luxe editie)De boeiende reis van een jonge man van de zuidkust van India naar de mystieke hoogten van de Himalaya, waar hij zijn grote Meester vindt. Wijs, krachtig en liefdevol.€35.99Autobiografie van een yogiSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Sri MIn de leer bij een Meester in de HimalayaDe boeiende reis van een jonge man van de zuidkust van India naar de mystieke hoogten van de Himalaya, waar hij zijn grote Meester vindt. Wijs, krachtig en liefdevol.€30.99Autobiografie van een yogiSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Saskia MarkesteinDe volmaakte ouderDe volmaakte ouder is een inspirerend boek voor ouders die bewust willen omgaan met hun kind. Kinderen opvoeden vanuit regels, straffen en belonen is niet meer van deze tijd. €22.99Vijf inzichten voor bewust ouderschapPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Purnima ZweersKinderen in deze OvergangstijdHet overgangstijdperk waar we ons momenteel in bevinden, brengt met zich mee dat we grote veranderingen waarnemen op allerlei gebied. Dit alles heeft ook consequenties voor opvoeding en onderwijs. €25.99Vragen om een andere benaderingPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Pierre van EijlMagische StenenDit verhaal over hunebedden begon op een middag dat Pierre van Eijl met mede-cursisten van een opleiding in aura-reading op onderzoek ging bij een hunebed in Drenthe. Heldervoelend en helderziend nam hij energie...€23.99Korte verhalen uit de hunebedtijdSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Paul van LeeuwenKwantumfysica, licht, tijd en ruimteWe denken allemaal te weten wat tijd is maar probeer het maar eens uit te leggen aan iemand die er nog nooit van gehoord heeft. We ervaren de tijd als verandering, maar de mate van verandering meten we dan weer ...€17.99De Gulden Snede Reeks 2Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Norma Prikanowski van VeggelCadeautjes uit het Hiernamaals“Opgedragen aan allen die leven, allen die gestorven zijn, en aan allen die nog geboren zullen worden”. Als therapeut en medium kwam Norma Prikanowski, bekend van het tv-programma “Het Zesde Zintuig”, veelvuldig ...€23.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Michiel van der PolsDe DoorbraakIn dit boek over het bizarre levensverhaal van oud-marinier Michiel van der Pols lees je over zijn zoektocht naar het hoe en waarom van zijn leven. Door de ontmoeting met zijn soulmate Linda verandert álles en...€22.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Maria AngelaDe Materie Code kraaksterIedereen komt op een punt waarop je je afvraagt of je klaar bent om je bewustzijnsniveau te verhogen. Dit boek daagt je uit om naar de Universele taal van het hart te luisteren.€25.99Sterrenstof tot nadenkenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Maarten MansonWie leest ons DNA?Aanbevolen door de bekende cardioloog Pim van Lommel. In een almaar technologischer wordende wereld, raken we steeds verder verwijderd van wie we als mens werkelijk zijn.€23.99De biologische ziel: evolutie en vitalismeNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Lucas SlagerHet boek SanderHet verlies van een kind is het ergste wat een ouder kan overkomen. Het wordt ervaren als iets dat niet zo hoort te zijn. Het gesprek erover is lastig en soms zelfs taboe. €25.99In verbinding buiten leven en doodSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Kenneth NijsLessen uit EllendeEen ernstige ziekte is voor iedereen een lijdensweg, maar voor jonge mensen wellicht nog meer. Kenneth Nijs zit er niet alleen fysiek doorheen, maar ook mentaal, psychisch en emotioneel. €22.99Bevorder je mentale welzijnPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Karin AchtenGewoon Para NormaalKarin Achten en Toos van Boxtel schreven samen “Gewoon Para Normaal”. Het boek geeft een inkijkje in de ontwikkeling als medium van Toos van Boxtel en daarnaast nemen de auteurs je mee in hun vriendschap,...€23.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karin AchtenDe Vasari GangIs het overlijden niet slechts een overgang naar een hogere dimensie, waar wij tijdens ons leven op aarde zo nu en dan een glimp van te zien krijgen door bewustwording en inzichten door ervaringen? €24.99Ontdek de ingang naar je diepere levensbestemmingSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karel WellinghoffGeheime BruiloftDe Florentijnse humanist Poggio Bracciolini, strijdt aan de zijde van zijn vriend, keizer Constantijn XI. In de ten ondergang gedoemde stad gaan hij en zijn jeugdige vrienden op zoek naar zijn wijze leermeester...€20.99De mystieke reis van Poggio BraccioliniSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karel WellinghoffHet Mysterie van de verdwenen geliefdeRoland Jager volgt het spoor van zijn verdwenen geliefde. Het brengt hem via India in Nieuw-Zeeland. Prashanti werkte in de zorg en ze verdween eensklaps na een bezoek aan een cliënt.€15.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karel WellinghoffDe Wouden van WutanEen mysterieuze tocht door de Wouden van Wutan begint met een bizar ongeluk. Vier reizigers treden buiten de begrenzingen van de materiële dimensie. €18.99Een magisch realistische romanSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karel WellinghoffDe TijdmeesterDoor toedoen van de geheimzinnige dr. Lambrosius komen vier mensen plotseling in de negentiende eeuw op de rand van de twintigste eeuw terecht. “Wat mij overkwam was ondenkbaar voor het gewone rationele verstand;...€20.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Karel WellinghoffDe EngelIn deze bundel van vier verhalen komen een jong stel, een bijstandsconsulente, een oudere vrouw, een journalist en een computerdeskundige vanuit een dagelijkse situatie opeens in schokkende ervaringen terecht, ...€16.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Jaska de BreeBevrijd van dit LevenBauke Kappers, televisieregisseur van onder meer Jules Unlimited, Twaalf steden dertien ongelukken en Twee meter sessies, krijgt op zijn 50e een beroerte. Deze ramp verandert zijn werkzame en privéleven ingrijpend. €23.99Zelfbeschikking rond de keuze voor levensbeëindigingGezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Iris ScheysQueesteOmdat het voor anderen vaak moeilijk te begrijpen is hoe iemand chronisch vermoeid kan zijn, schreef Iris Scheys Queeste. Met dit boek wil zij andere chronisch zieken inspireren en herkenning bieden.€22.99Avonturen van een dertiger met chronische vermoeidheidPersoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Iris ScheysHappy ziek Inclusief mini-cursussen De Belgische gezondheidsdeskundige Iris Scheys schreef dit positieve boek met mini-cursussen voor iedereen die langdurig ziek is. Ben jij ondanks je ziekte op zoek naar een fijn leven?€24.99Overlevingsgids voor een fijn leven bij ziekteGezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Ineke WieneseZing, bid en verwonderIn Zing, Bid en Verwonder zijn verhalen opgenomen van kinderen en inheemsen uit Suriname en Nederland over verlies, rouw, rouwrituelen, veerkracht, cultuur, spiritualiteit en vooral troost. €25.99Verlies en veerkracht van inheemsen in Suriname en NederlandSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Hans ScheffersDe Reuzenbomen van de Oude WereldRotspartijen en bergen. Over de hele wereld domineren deze monumentale natuurwonderen en staan ze pontificaal in het landschap.€37.99Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Hanneke BoumaMerlijn De legendarische Magiër Merlijn, houdt de deur open naar een Nieuwe Tijd. Hij heeft niet alleen invloed op de natuurlijke processen van de Aarde maar hij lijkt ook de kosmische tijdslopen te besturen. €27.99Deur naar de Nieuwe TijdSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
George SchermerKosmisch EvenwichtNaarmate meer mensen met elkaar moeten samenleven en werken, komen er meer wetten en regels die elkaar ook steeds sneller opvolgen. Ondanks dat we allemaal graag ruimte voor persoonlijke ontplooiing willen, komen...€24.99Een handreiking voor een positieve toekomstNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Frank StadermannVoorspellingen van de KeukentafelDit boek gaat over Herma Koornwinder, een huisvrouw uit Heeze. Zij heeft alleen een mulo opleiding, kan geen balansen lezen en is niet thuis in de economische wereld. €23.99Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Frank StadermannDe Ongrijpbare Orb (luxe editie)Orbs zijn lichtbollen die zich op de meest onverwachte momenten manifesteren op foto’s en video’s. De één zegt dat het stofdeeltjes zijn, de ander noemt het verschijningen uit een andere dimensie.€35.99Een wonderbaarlijk fenomeen van alle kanten bekekenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Frank StadermannDe Ongrijpbare OrbOrbs zijn lichtbollen die zich op de meest onverwachte momenten manifesteren op foto’s en video’s. De één zegt dat het stofdeeltjes zijn, de ander noemt het verschijningen uit een andere dimensie. €30.99Een wonderbaarlijk fenomeen van alle kanten bekekenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Frank SilvisIn contact met WaterFrank Silvis is zijn hele leven al bezig met water. Na zijn ingenieursstudie Civiele Techniek in Delft zag hij allerlei soorten water in technische en managementfuncties.€30.99Autobiografie van een wateringenieurNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Elias DavidssonAmerika verradenElias Davidsson is erin geslaagd in één overzichtelijk boek over de aanslagen van 11 september 2001 het verraad van het Amerikaanse volk door zijn eigen leiders bloot te leggen. €25.999/11: doel, bedrog en doofpotNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Coby de JongHoe een kind van de Hemel een kind van de Aarde wordtEen boek over spiritualiteit en opvoeding dat voor iedereen toegankelijk is. Spiritualiteit is niet meer zweverig , maar echt van deze tijd.€29.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarDe Vergeten Genesis In dit deel duikt Radu Cinamar in de oude geschiedenis op een manier die geen enkel boek eerder heeft gedaan. Hij verklaart en illustreert veranderingen in DNA die in de loop van millennia hebben plaatsgevonden, ...€26.99Portalen naar het VerledenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarDe Vergeten Genesis (luxe editie) In dit deel duikt Radu Cinamar in de oude geschiedenis op een manier die geen enkel boek eerder heeft gedaan. Hij verklaart en illustreert veranderingen in DNA die in de loop van millennia hebben plaatsgevonden, ...€31.99Portalen naar het VerledenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarHet Geheime Perkament (luxe editie) Het spannende verhaal van Radu Cinamar, die in dit deel niet alleen getuige en verslaggever is, maar ook een actief lid wordt van Afdeling Nul, gaat verder. €28.99Vijf Tibetaanse InwijdingstechniekenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarHet Geheime PerkamentHet spannende verhaal van Radu Cinamar, die in dit deel niet alleen getuige en verslaggever is, maar ook een actief lid wordt van Afdeling Nul, gaat verder. €23.99Vijf Tibetaanse InwijdingstechniekenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarHet Mysterie van Egypte Na een gesprek met zijn paranormale vriend Cezar Brad, wordt Radu uitgenodigd voor Afdeling Nul en mag hij mee op een expeditie door de mysterieuze tunnel die vanuit de Projectiezaal naar Egypte leidt. €23.99De eerste tunnel SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarHet Mysterie van Egypte (luxe editie) Na een gesprek met zijn paranormale vriend Cezar Brad, wordt Radu uitgenodigd voor Afdeling Nul en mag hij mee op een expeditie door de mysterieuze tunnel die vanuit de Projectiezaal naar Egypte leidt. €28.99De eerste tunnelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarIngang naar het Rijk der Goden (luxe editie) In het tweede deel van deze serie van zeven boeken beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. Hij had zijn eerste ontmoeting met Elinor, een alchemist die hem voorstelde aan Repa Sundhi.€28.99De geheime inwijdingSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarIngang naar het Rijk der Goden In het tweede deel van deze serie beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. Hij wordt meegenomen naar andere realiteiten die verweven zijn met de onze.€23.99De geheime inwijding SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Brigitte GeldofHarmonieHarmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. €23.99Evenwicht vinden in alle facetten van uw levenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Bert JanssenHet Ordenend Principe (luxe editie)Het Organiserend Principe is een informatiegedreven, zinderend en geestverruimend non-fictieboek dat zich richt op open minded lezers die weten dat het leven niet zomaar bepaald wordt door het lot, ...€35.99Niets gebeurt per toevalSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Bert JanssenHet Ordenend PrincipeHet Organiserend Principe is een informatiegedreven, zinderend en geestverruimend non-fictieboek dat zich richt op open minded lezers die weten dat het leven niet zomaar bepaald wordt door het lot, ...€30.99Niets gebeurt per toevalSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Annemarie C. van der GriftVan herkenning naar erkenningNadat haar moeder plotseling overlijdt, krijgt het leven van Annemarie een wending. Ze merkt dat haar bewust-zijn zich verruimt en ze ervaart een spiritueel ontwaken. Met vallen en opstaan leert ze met de eigenschap€26.99Kind van de Nieuwe Tijd 2Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Annemarie C. van der GriftOp weg naar herkenningHet vroegtijdig (h)erkennen van hooggevoeligheid in de kindertijd is van groot belang om disbalans op latere leeftijd te voorkomen. Annemarie geeft een inkijk in haar jarenlange zoektocht naar wat haar zoon Chris ka€26.99Kind van de Nieuwe Tijd – Deel 1Persoonlijke ontwikkelingDe huidige tijd daagt meer dan ooit uit tot zelfreflectie en verbinding.
Annemarie C. van der GriftEen Hemelse BoodschapDoor haar verhaal te delen, hoopt Annemarie dat mensen zich bewust worden van het contact dat een overleden dierbare met hen kan zoeken. Tevens hoopt ze dat het troost biedt.€21.99Persoonlijk verhaal over de tekens uit het hiernamaalsSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingHet huis op de rots gebouwdHet huis op de rots gebouwd verscheen direct na zijn bestseller Worden Wij Wakker? en sluit daar naadloos op aan. Messings onderzoek leidde tot een ontmaskering van de macht van de staat, de wereldeconomie ...€25.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingDe Meester van de EindtijdHet einde van een grote tijdscyclus en het begin van planetaire omwentelingen. Dit boek roept de mens op om zich te bevrijden van zijn boeien en mag hopelijk een bron van inspiratie zijn in deze duistere tijd.€23.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Thea TerlouwDe Cyclus van Leven en DoodDit boek is een prachtige manier om achter de zin van het leven op Aarde te komen en al lezende te ontdekken dat er geen sprake is van een einde aan het leven, maar slechts een einde aan een tijdelijk verblijf ...€30.99Een schitterende reisSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Thea TerlouwDe Cyclus van Leven en DoodDit boek is een prachtige manier om achter de zin van het leven op Aarde te komen en al lezende te ontdekken dat er geen sprake is van een einde aan het leven, maar slechts een einde aan een tijdelijk verblijf ...€25.99Een schitterende reisSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Thea TerlouwEen Cirkel DoorbrokenEen hoopvolle toekomst ligt klaar voor ons en voor de gehele planeet, als we collectief en individueel ascenderen. Thea Terlouw zien dat er een toekomst is waarin de mensheid weer verbonden zal zijn met de Al-Bron.€30.99Sterrenvolken, Lichtsteden en de Nieuwe AardeSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Thea TerlouwDe HeelkamersDit boek zal de lezer meenemen in persoonlijke verhalen van hen die ons voorgingen in de ‘dood’. Wat gebeurt er straks met ons, en wat met onze dierbaren? Het is een hele geruststelling te weten dat we na onze stoff€30.99liefde voorbij het levenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Thea TerlouwDe heelkamersDit boek zal de lezer meenemen in persoonlijke verhalen van hen die ons voorgingen in de ‘dood’. Wat gebeurt er straks met ons, en wat met onze dierbaren? Het is een hele geruststelling te weten dat we na onze stoff€25.99liefde voorbij het levenSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Richard HoofsAls de sluier wordt opgelichtDit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. Een troost voor mensen die worstelen met de verwerk€23.99VerhalenbundelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Richard HoofsZelfgenezing op doktersreceptZelfgenezing op doktersrecept gaat over bezieling, bewustzijn, gezondheid en welzijn. Wat is een holistische leefstijl en wat kan je ermee? Holistisch betekent jezelf zien als één geheel: lichaam, persoon en ziel, w€25.99Holistische leefstijl als medicijnGezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Richard HoofsHeelmeestersDe oud Egyptische heelmeesters hadden een hoog bewustzijn over leven en dood. Zij werkten vanuit een holistische visie en zagen het als hun taak de ander te helpen weer ‘heel’ te worden. Dit betrof lichaam, persoon €35.99GezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Richard HoofsHeelmeestersDe oud Egyptische heelmeesters hadden een hoog bewustzijn over leven en dood. Zij werkten vanuit een holistische visie en zagen het als hun taak de ander te helpen weer ‘heel’ te worden. Dit betrof lichaam, persoon €30.99GezondheidLeven in balans is de basis voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Suzanne WardOpenbaringen voor een Nieuw TijdperkDit eerste deel geeft in heldere taal een veelomvattend spiritueel overzicht van de transformatie die zich momenteel op de Aarde voltrekt.€24.99De sleutels voor het herstel van het Paradijs op AardeBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Bart UytterhaegenUfo’s officieel erkendDat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker want de bewijzen zijn overweldigend! Het jaar 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waarin ufo’s officieel erkend werden.€27.99Van doofpotaffaire tot openbaringNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Paul van LeeuwenKwantumfysica begrijpelijk gemaakt‘Als je denkt dat je de kwantumfysica begrijpt, dan heb je het niet begrepen.’ Paul van Leeuwen legt uit dat alles, maar dan ook alles op kwantumniveau dansende energie is. Het blijkt dat ons eigen bewustzijn meedan€17.99De Gulden Snede Reeks 1Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Jeane ManningVerborgen EnergieDeel 2 in het tweeluik over energie. Verborgen Energie laat de mogelijkheden zien die de mensheid heeft voor de toekomst van energie en transport met technologieën die de universele achtergrondzee van energie aanbor€26.99Door Tesla geïnspireerde uitvinders wijzen de weg naar een overvloed aan schone energieNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Jeane ManningVrije EnergieDit is deel 1 in het tweeluik over energie. Grote belangen stonden lange tijd grote noodzakelijke veranderingen op het gebied van energieopwekking in de weg. Dit nadert zijn einde. In een wereld in crisis is één gro€26.99Schoon, veilig, goedkoop en onbeperktNieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
Coen Vermeeren9/11 ComplexMeer dan ooit vindt in de VS een stevig debat plaats over de aanslagen van 9/11. Diverse nieuwe onderzoeken bevatten explosief materiaal dat de officiële uitleg door Amerika volledig onderuit haalt. Al bijna 3500 in€30.99Nieuwe wetenschapEen wakkere kijk op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.
David IckeDe ValLees dit boek en de ‘wereld’ zal er nooit meer hetzelfde uitzien. De sluier van illusie zal worden weggetrokken en de onvoorstelbare waarheid die achter die sluier voor ons werd verborgen, zal je bevrijden.€28.99Wat het is, hoe het werkt en hoe we aan zijn illusies kunnen ontsnappenBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Thea TerlouwEen Cirkel DoorbrokenEen hoopvolle toekomst ligt klaar voor ons en voor de gehele planeet, als we collectief en individueel ascenderen. Thea Terlouw zien dat er een toekomst is waarin de mensheid weer verbonden zal zijn met de Al-Bron.€25.99Sterrenvolken, Lichtsteden en de Nieuwe AardeSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarDe Reis naar de Binnenaarde (luxe editie) De verhalen over de Binnenaarde hebben de mensheid sinds het begin der tijden zowel gefascineerd als verbijsterd. Radu Cinamar beschrijft in dit deel wat het binnenste van de Aarde werkelijk is. Met overtuigende arg€30.99De Tweede TunnelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarHet Etherische Kristal (luxe editie) Radu wordt gevraagd om een ​​speciaal project te leiden, dat een unieke samenwerking van personages tot gevolg heeft, zowel uit de ondergrondse stad Apellos als vanuit de Amerikaanse afvaardiging. Voor het eerst in €30.99De Derde TunnelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarZonsopgang boven Transsylvanië (luxe editie) Deel 1 uit de serie “Boeken van Radu Cinamar”. Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte. Die ruimte€28.99BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Radu CinamarHet Etherische KristalRadu wordt gevraagd om een ​​speciaal project te leiden, dat een unieke samenwerking van personages tot gevolg heeft, zowel uit de ondergrondse stad Apellos als vanuit de Amerikaanse afvaardiging.€25.99De Derde TunnelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarDe Reis naar de Binnenaarde De verhalen over de Binnenaarde hebben de mensheid sinds het begin der tijden zowel gefascineerd als verbijsterd. Radu Cinamar beschrijft in dit deel wat het binnenste van de Aarde werkelijk is. Met overtuigende arg€25.99De Tweede TunnelSpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Radu CinamarZonsopgang boven TranssylvaniëMet behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte.€23.99BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
David IckePercepties van een VrijdenkerPercepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven.€26.99BewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Marcel MessingHet woud der inwijdingMarcel Messing vertelt het verhaal van Djaiana bij wie vele levensvragen opkomen. Hij neemt afscheid van het leven dat hij leidde om op zoek te gaan naar de waarheid. Zijn tocht voert hem door het woud, waar hij ken€23.99SpiritualiteitSpirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Marcel MessingWorden wij wakker?Steeds vaker worden we geconfronteerd met berichtgeving die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt. Doemdenken? Complottheorie? Sciencefiction? €26.99Over de verborgen krachten achter het wereldtoneelBewustwordingFenomenen die wel waargenomen worden maar tot voor kort niet benoemd werden.
Coen Vermeeren in de Andere Krant over chemtrails en weermanipulatie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5950

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.